Verbouwing Marella Voyager vordert

De verbouwing van de Marella Voyager vordert op de Navantia-scheepswerf in Cádiz, Spanje.

Volgens een update gedeeld door Marella Cruises, krijgt het cruiseschip momenteel de laatste hand voordat het volgende maand voor het merk debuteert.

De voormalige Mein Schiff Herz, die momenteel in het droogdok ligt, ondergaat een transformatie van 42 dagen, waaronder de toevoeging van vele handelsmerkervaringen van Marella Cruises, evenals gloednieuwe openbare ruimtes en functies.

Een van de nieuwe locaties is Abuela’s, een nieuw Mexicaans eetcafe, en een “geheime” Speakeasy Bar.

Het schip van 77.713 ton krijgt ook Marella’s livrei, met een “golfontwerp” geïnspireerd op de kleuren van de vliegtuigen van het moederbedrijf, de TUI Group.

Na de refit zal de Marella Voyager in totaal tien bars bieden, naast een selectie van 16 eetgelegenheden, een overdekte bioscoop, een vernieuwd pooldeck en een grote showlounge.

Andere functies zijn onder meer een minigolfbaan, een spa en schoonheidssalon, een complete fitnessruimte, een casino, een snoepwinkel, een kinderclub en meer.

Het in 1997 gebouwde schip, voorheen geëxploiteerd door TUI Cruises, wordt het vijfde schip van Marella Cruises wanneer het op 3 juni in de vaart komt.

Het schip met 1.850 gasten, dat het all-inclusive product van het bedrijf aanbiedt, brengt zijn eerste seizoen door met cruisen in de westelijke Middellandse Zee.

Varend vanuit Palma de Mallorca, in Spanje, zal de Marella Voyager een reeks vliegcruiseroutes aanbieden, inclusief bezoeken aan enkele van de populairste havens van de regio, zoals Barcelona, Civitavecchia en Napels.

Het programma loopt tot en met oktober en bevat ook enkele minder gebruikelijke cruisebestemmingen, waaronder Palamos, St. Raphael, Calvi en Piombino.

Na voltooiing van het inaugurele seizoen in Europa, zal de Voyager verhuizen naar de zuidelijke Cariben voor een reeks fly-cruises naar bestemmingen zoals Bonaire, Dominica, Point-A-Pitre en meer.

Het seizoen begint half november en omvat verschillende routes van een week, die allemaal vertrekken vanuit Bridgetown, Barbados.

bron : https://cruiseindustrynews.com/cruise-news/2023/05/marella-voyager-drydock-progressing-in-spain/

Geef een reactie