5.16 Storylines


De oprichters van Storylines, Shannon en Alister, begonnen met een visie om enthousiaste reizigers de mogelijkheid te geven hun diepe passie voor verkenning uit te leven. Ze realiseerden zich dat veel mensen hun honger naar avontuur in de ijskast hebben gezet om een carrière op te bouwen, voor kinderen en bejaarde ouders te zorgen, of gewoon om andere interesses na te streven die het deel van hun levensverhaal waar zovelen van ons het meest van hebben gedroomd, tijdelijk hebben opgeschort. . Het resultaat was het creëren van een woongemeenschap op zee die wereldburgers in staat stelt een gezond en actief leven te leiden vol vrijheid en avontuur; waar ze kunnen genieten van unieke, gedenkwaardige en levensveranderende ervaringen terwijl ze de wereld rondreizen in hun Global Residence.
Het Storylines-team
Het Storylines-team brengt een brede kennis van de cruise-, vastgoed- en vrijetijdssector samen met meer dan 250 jaar collectieve ervaring. De adviesraad van Storylines en de merkambassadeurs hebben ook uitgebreide cruise-ervaring, met in totaal 25.000 dagen op zee.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is storylines-concept-sunset-a-wmlr-fill-800x533-1.jpg

Op 31 maart 2019 werden eerste plannen bekend gemaakt om de Costa neoRomantica tot woonschip om te bouwen, maar dat is er echter nooit van gekomen.

Op 1 april 2021 werd bekend gemaakt, dat er een schip zal worden gebouwd op de Kroatische Brodosplit-scheepswerf. Het order was al eerder bekend maar echt tot iets concreets kwam niet.

Op 1 november 2023 werd gezegd dat men op 2026 met start up en met reisen wou beginnen.